FB TE INSTA

Νέα

 

Δημοσίευση: 01/7/2017


LOGOEmail

SPAP Photography
28 Ιουλίου – 10 Αυγούστου

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ
20:00
KAPOPOULOS FINE ARTS –ELOUNDA MARE GALLERY
Elounda Mare Relais & Chateauxhotel,
720 53 Ελούντα, Κρήτη
www.kapopoulosart.gr25042017

Η γκαλερί KapopoulosFineArts στην Ελούντα Mare στην Κρήτη με μεγάλη χαρά παρουσιάζει την ατομική έκθεση φωτογραφίας του SPAP Photography (Σπύρος Παπαδάτος).

Μέσα στα χρόνια καριέρας του, ο καλλιτέχνης με το σπουδαίο του ταλέντο, κατάφερε να αποδώσει και να εκθειάσει τη γυναικεία μορφή με πρωτοφανή δυναμισμό. Πάντα αληθινή και πάντα παραδομένη στην ιδέα πίσω από το φευγαλέο στιγμιότυπο που ο καλλιτέχνης επιλέγει να παγιδέψει στο χρόνο.

Η γυναικεία μορφή ήταν πάντα μια πηγή γοητείας για τους περισσότερους καλλιτέχνες. Για τον Σπύρο Παπαδάτο, η προσέγγιση της γυναικείας μορφής είναι φυσική και αθώα, αλλά ταυτόχρονα αποτελεί πρόκληση να σπάσει τα ταμπού και τα στερεότυπα. Με την στροφή της φωτογραφικής του μηχανής στη γυναίκα, ο καλλιτέχνης αγκαλιάζει το γυναικείο σώμα ως ζωτικό μέσο για την αφήγηση, εκφράζοντας ταυτότητα και αντανακλώντας την ατομική και συλλογική εμπειρία.

Μέσα στα έργα της έκθεσης βρίσκεται και το γυμνό ΄ BasedWoman΄ το οποίο έχει πάρει διάκριση στον διεθνή διαγωνισμό 10th .International Salon-circuit of Art Photography "With Love to Women" - 2015.

Η πρώτη παρουσίαση της έκθεσης του SPAP Photography “A Woman to Love II” έγινε στο πολιτιστικό κέντρο Μπενετάτος του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού τον Μάιο-Ιούλιο του 2016 – 4η ατομική έκθεση-, και λόγω της μεγάλης επιτυχίας της ξεκίνησε περιοδεία και παρουσιάστηκε τον Μάρτιο του 2017 στην Δημοτική Πινακοθήκη του Ηρακλείου Κρήτης. Πρόσφατα ταξίδεψε στο εξωτερικό σε μια από τις κορυφαίες πολιτιστικές Ευρωπαϊκές πόλεις και παρουσιάστηκε στην Βαρκελώνη της Ισπανίας  

Εγκαίνιά: 28 Ιουλίου, 2017 (20.00)
Διάρκεια έκθεσης: 28 Ιουλίου – 10 Αυγούστου, 2017


Ώρες Λειτουργίας:
Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή: 18:00 – 24:00
Τρίτη: 12:00 – 18:00
Σάββατο: 14:00 – 21:00

Email: info@SpapPhotography.com  - Website: www.SpapPhotography.com
Facebook fan page:  www.facebook.com/SpapPhotography
   Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την γκαλερί στο elounda@kapopoulosart.gr
ή στο +3028410 68 200

Δημοσίευση: 25/4/2017

Η Ατομική Έκθεση Φωτογραφίας «A woman to love II» παρουσιάζεται στη Βαρκελώνη στο Πολιτιστικό Κέντρο Ateneu Sagrerenc - Espai 30– προ παρουσίαση (Vernissage) στο Cascara-Μελίσσια
Εγκαίνια προ-παρουσίασης έκθεσης: Τετάρτη 3 Μαίου 2017, στις 20.00
Εγκαίνια έκθεσης Βαρκελώνης: Σάββατο 13 Μαίου 2017, στις 19:00


2542017

Ο SPAP Photography (φωτογράφος Σπύρος Παπαδάτος) παρουσιάζει, με το δικό του μάτι, πόζες γυναικείας ομορφιάς που απεικονίζουν την πλαστικότητα και αρμονία του γυναικείου σώματος και την καλλιτεχνική ευαισθησία του δημιουργού τους.

Μεταξύ των έργων της έκθεσης το διεθνώς βραβευμένο πορτραίτο: “Maria Woman” - HM FIAP Awarded Author (Honorary Mention from Federation Internationale De L'Art Photographique - Έπαινος από την Διεθνή Ένωση Καλλιτεχνικής Φωτογραφίας, συντελεστές: Stylist, Make Up Artist: Ζωή Ευθυμοπούλου & Model: Μαρία Μελεούνη) το οποίο διακρίθηκε στον διεθνή διαγωνισμό 10th International Salon-circuit of Art Photography "With Love to Women" - 2015.

Σε συνέχεια της πρώτης παρουσίασης της έκθεσης του SPAP Photography “A Woman to Love II” στο πολιτιστικό κέντρο Μπενετάτος του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού τον Μάιο-Ιούλιο του 2016 – 4η ατομική έκθεση-, και λόγω της μεγάλης επιτυχίας της ξεκίνησε Tour και παρουσιάστηκε τον Μάρτιο του 2017 στην Δημοτική Πινακοθήκη του Ηρακλείου Κρήτης σε ένα ιστορικό κτήριο, την Βασιλική του Αγίου Μάρκου (καθεδρικός ναός που κτίστηκε από τους Ενετούς το 1239). Πλεόν ταξιδεύει στο εξωτερικό σε μια από τις κορυφαίες πολιτιστικές Ευρωπαικές πόλεις και παρουσιάζεται στην Βαρκελώνη της Ισπανίας  – 6η ατομική έκθεση-, στο σημαντικό πολιτιστικό κέντρο Ateneu Sagrerenc - Espai 30.

Για όσους δεν θα δουν την έκθεση στην Βαρκελώνη θα πραγματοποιηθεί μια προ-παρουσίαση (Vernissage) της έκθεσης SPAP Photography “A Woman to Love II” στην Αθήνα στο Cascara all day Bar στα Μελίσσια, έναν νέο πολύ όμορφο χώρο ο οποίος αγκάλιασε την καλλιτεχνική αυτή προσπάθεια από την πρώτη στιγμή. Στην έκθεση θα παρουσιαστούν νέα έργα σε σχέση με την αρχική παρουσίασή της στην Αθήνα  - προ ενός έτους, κάποια εκ των οποίων -όπως το Maria Woman 2”- απέσπασαν νέες διακρίσεις σε πολύ σημαντικούς διεθνείς διαγωνισμούς καλλιτεχνικής φωτογραφίας ως Selected Author (ανάρτηση) στο: “NEW Bi - Continental Photo Circuit 2016" αλλά και στον ιστορικό κορυφαίο διεθνή διαγωνισμό “26th TRIERENBERG SUPER CIRCUIT 2017” της Αυστρίας , ως μέλος της ομαδικής συμμετοχής της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρίας (ΕΦΕ) η οποία μάλιστα απέσπασε Χρυσό Μετάλλιο στην κατηγορία Best Mixed Clubs.

Τα εγκαίνια της προ-παρουσίασης ( Vernissage) της έκθεσης SPAP Photography “A Woman to Love II”- Barcelona στο Cascara-Μελίσσια θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 3 Μαίου 2017, στις 20:00 το απόγευμα. Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό έως και τη Τετάρτη 10 Μαίου και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Θα ακολουθήσουν τα εγκαίνια της έκθεσης στην Βαρκελώνη το Σάββατο 13 Μαίου 2017, στις 19:00 το απόγευμα. Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό έως και τη Παρασκευή 26 Μαίου 2017 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Καλλιτεχνική Επιμέλεια Έκθεσης: Τούλα Μπράτη- Κόκκαλη

Espai 30 Facebook fan page
Exhibit Vernissage link (facebook ) - Athens
Exhibit Link ( facebook ) - Barcelona

Δημοσίευση: 14/3/2017

Ο SPAP Photography μεταφέρει εντυπώσεις από την έκθεση φωτογραφίας του Μανώλη Μετζάκη βασισμένη στην ταινία “El Greco”


2542017

Ο SPAP Photography ενθουσιάστηκε από τα εξαιρετικά έργα του κ. Μανώλη Μετζάκη μια πρωτότυπη ματιά στην παγκοσμίως γνωστή ταινία του Γιάννη Σμαραγδή “El Greco” η οποία περιείχε ακόμη και έργα ζωγραφικής τα οποία χρησιμοποιήθηκαν στα γυρίσματα της ταινίας. Ο κ Μετζάκης με την υπέροχη δουλειά του εμπνέει πραγματικά εκείνους οι οποίοι θέλουν να δουν πως είναι μια ταινία διαφορετικά δοσμένη από τη ματιά του φωτογράφου σε σχέση με την ματιά του σκηνοθέτη και του διευθυντή φωτογραφίας. Για εμάς ήταν σα να βλέπαμε την ταινία από την αρχή από μια διαφορετική πλέον εντυπωσιακή ματιά – μια εκπληκτική εμπειρία για την οποία ευχαριστούμε τον κ. Μετζάκη για μια ακόμα φορά για τα «ταξίδια» ππυ μας πρσφέρει.

Exhibit Facebook link

Δημοσίευση: 20/2/2017

«A woman to love II» - SPAP Photography πάει στο Ηράκλειο Κρήτης στην Δημοτική Πινακοθήκη - Βασιλική του Αγίου Μάρκου
Εγκαίνια έκθεσης: Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017, στις 19:30


200022017

O Spap Photography παρουσιάζει, με το δικό του μάτι, πόζες γυναικείας ομορφιάς που απεικονίζουν την πλαστικότητα και αρμονία του γυναικείου σώματος και την καλλιτεχνική ευαισθησία του δημιουργού τους.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην Δημοτική Πινακοθήκη Ηρακλείου Κρήτης – που την στεγάζει ένα ιστορικό κτήριο η Βασιλική του Αγίου Μάρκου. (Οδός 25ης Αυγούστου, Πλατεία Λιονταριών (κρήνη Μοροζίνι), Τηλ..: 2813 409228)

Μεταξύ των έργων της έκθεσης το διεθνώς βραβευμένο πορτραίτο: “Maria Woman” - HM FIAP Awarded Author (Honorary Mention from Federation Internationale De L'Art Photographique - Έπαινος από την Διεθνή Ένωση Καλλιτεχνικής Φωτογραφίας, συντελεστές: Stylist, Make Up Artist: Ζωή Ευθυμοπούλου & Model: Μαρία Μελεούνη) το οποίο διακρίθηκε στον διεθνή διαγωνισμό 10th International Salon-circuit of Art Photography "With Love to Women" - 2015.

Σε συνέχεια της πρώτης παρουσίασης της έκθεσης του SPAP Photography “A Woman to Love II” στο πολιτιστικό κέντρο Μπενετάτος του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού τον Μάιο του 2016, αφού παρατάθηκε για 2 μήνες λόγω της μεγάλης επιτυχίας της, ταξιδεύει σε έναν από τους σημαντικότερους Δήμους της χώρας μας και παρουσιάζεται σε ένα ιστορικό κτήριο την Βασιλική του Αγίου Μάρκου, η οποία στεγάζει την Δημοτική Πινακοθήκη την καρδιά των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Ηρακλείου Κρήτης. Η Βασιλική του Αγίου Μάρκου κτίστηκε από τους Ενετούς το 1239 και το 1956 πήρε τη σημερινή της μορφή.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 15 Μαρτίου, στις 19:30 το απόγευμα και θα παραμείνει ως την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017.
Η είσοδος είναι ελέυθερη για το κοινό.

Καλλιτεχνική Επιμέλεια Έκθεσης: Τούλα Μπράτη- Κόκκαλη


Link της έκθεσης:
Facebook link Έκθεσης:
Link Δημοτικής Πινακοθήκης:

Δημοσίευση: 20/1/2017

Ο SPAP Photography μεταφέρει εντυπώσεις από την έκθεση φωτογραφίας
4th Greek Photographic Circuit 2016 στην
Δημοτική Πινακοθήκη του Ηρακλείου Κρήτης


200022017

O Spap Photography ενθουσιάστηκε από την παρουσία του στα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης φωτογραφίας του 4th Greek Photographic Circuit 2016
(ο διεθνής διαγωνισμός καλλιτεχνικής φωτογραφίας) που πραγματοποιήθηκε στην Δημοτική Πινακοθήκη του Ηρακλείου Κρήτης,
μέσα σε μια συγκέντρωση όλων των βραβευμένων έργων ενός από τους πιο σημαντικούς διεθνής διαγωνισμούς φωτογραφίας με 4 κατηγορίες: COLOR, MONOCHROME, NATURE & TRAVEL.
Ο Κος Μανώλης Μετζάκης ένας πολυβραβευμένος φωτογράφος διεθνώς και καθηγητής φωτογραφίας μας έδωσε ευγενικά πολύ έμπνευση κατά την διάρκεια της συζήτησής μας εκεί.


Facebook link της έκθεσης:
Website:

Δημοσίευση: 03/12/2016

Ο SPAP Photography μεταφέρει εντυπώσεις από την έκθεση φωτογραφίας
της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρίας
“η γυναίκα με τον φακό του, ο άνδρας με τον φακό της”


nw08042016

Ο Spap Photography ενθουσιάστηκε από την παρουσία του στην ομαδική έκθεση φωτογραφίας
της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρίας “η γυναίκα με τον φακό του, ο άνδρας με τον φακό της”
στoν χώρο της ΕΦΕ όπου παρουσιάστηκαν τα έργα 23 φωτογράφων μελών της.


Facebook link της έκθεσης:
Ιστοσελίδα:

Δημοσίευση: 18/11/2016

Ο SPAP Photography μεταφέρει εντυπώσεις από την έκθεση ζωγραφικής του Νίκου Τσιμιτάκη “Αστικές Περιηγήσεις”


200022017

O Spap Photography ενθουσιάστηκε από τα εξαιρετικά έργα του Νίκου Τσιμιτάκη
μια πρωτότυπη ματιά στο μας αστικό τοπίο,
παρουσιασμένα πολύ όμορφα σε έναν ξεχωριστό χώρο τέχνης τις Εικαστικές Αναζητήσεις.


Facebook link της έκθεσης:
Facebook link χώρου τέχνης:

Δημοσίευση: 1/9/2016

Ο SPAP Photography μεταφέρει εντυπώσεις από Εικαστικό Φεστιβάλ Orange Water στο Santorini Arts Factory


nw08042016

O Spap Photography ενθουσιάστηκε από την παρουσία του στο Εικαστικό Φεστιβάλ Orange Water στο Santorini Arts Factory όπου πραγματοποιήθηκε ομαδική έκθεση καλλιτεχνών από την Ελλάδα την Ολλανδία και Διεθνώς.


Link της έκθεσης:

Δημοσίευση: 20/8/2016

Ο SPAP Photography μεταφέρει εντυπώσεις από την έκθεση φωτογραφίας ΕΝΤΕΥΞΙΣ στην Δημοτική Πινακοθήκη της Κέρκυρας


nw08042016

Ο Spap Photography ενθουσιάστηκε από την παρουσία του της ομαδικής έκθεσης φωτογραφίας ΕΝΤΕΥΞΙΣ που πραγματοποιήθηκε στην Δημοτική Πινακοθήκη της Κέρκυρας σημαντικών λεσχών φωτογραφίας της Ελλάδας στη σπουδαιότερη ετήσια έκθεση φωτογραφίας της Κέρκυρας.


Facebook link της έκθεσης:

Δημοσίευση: 10/7/2016

Επίσκεψη του Spap Phoτοgraphy στην Βαρκελώνη στο Espai 30 για το «With Love to Women 2015» Salon Circuit


nw08042016

Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για τον Spap Photography καθώς το βραβευμένο έργο του εκτίθεται μαζί με τα υπόλοιπα βραβευμένα έργα μέσα στο πλαίσιο της διεθνούς περιοδίας της έκθεσης του διεθνή διαγωνισμού «With Love to Women 2015» Salon Circuit. O κ. Salvador Adance – ο Ισπανός εκπρόσωπος του “With Love to Women” Salon - με την άψογη φιλοξενία του σε αυτόν τον μοναδικό πολυχώρο πολιτισμού μας έκανε να νιώσουμε πολύ άνετα κατά την διάρκεια παρουσίασης του χώρου τέχνης Espai 30.


Link

Δημοσίευση: 30/6/2016

2η ΠΑΡΑΤΑΣΗ Έκθεσης φωτογραφίας του SPAP Photography «A woman to love II» στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπενετάτουτου Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού.
Ανοιχτή μέχρι την Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016 !


nw08042016

Σε συνέχεια των παράτασης της έκθεσης και λόγω της μεγάλης επιτυχίας της ατομικής έκθεσης του SPAP Photography “A Woman to Love II” αλλά και της σχετικής απαίτησης του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού η έκθεση παρατείνεται μέχρι το τέλος Ιουλίου 2016 σε συγκεκριμένες ημερομηνίες: Τετάρτη 6η Ιουλίου, Τετάρτη 13η Ιουλίου, Τετάρτη 20η Ιουλίου, Τετάρτη 27η Ιουλίου 8μμ-10.30μμ.


Facebook link της έκθεσης
Link

Δημοσίευση: 27/6/2016

Ο SPAP Photography μεταφέρει εντυπώσεις από τo Athens Photo Festival 2016


nw08042016

Ο SPAP Photography ενθουσιάστηκε από την παρουσία τόσον πολλών δημιουργικών ανθρώπων της τέχνης και των φιλόξενων γκαλερί και αιθουσών τέχνης, αναγνωρισμένων και ανερχόμενων νέων καλλιτεχνών γεμάτων ταλέντο στη σπουδαιότερη καλλιτεχνική συγκέντρωση της χώρας για μια ακόμη χρονιά.


Facebook link της έκθεσης
Exhibit link

Δημοσίευση: 30/5/2016

ΠΑΡΑΤΑΣΗ Έκθεσης φωτογραφίας του SPAP Photography «A woman to love II» στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπενετάτου του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού.
Ανοιχτή μέχρι την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016!


nw08042016

Σε συνέχεια των εγκαινίων της έκθεσης την Τρίτη 24 Μαίου 2016 όπου πραγματοποιήθηκαν μαζί με την εξαιρετική ομιλία του συγγραφέα Ευγένιου Πιέρρη με τίτλο: «Το γυμνό στην Τέχνη δια μέσου των Αιώνων», και λόγω της μεγάλης επιτυχίας της ατομικής έκθεσης του SPAP Photography “A Woman to Love II” αλλά και της σχετικής απαίτησης του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού η έκθεση παρατείνεται μέχρι το τέλος Ιουνίου 2016 σε συγκεκριμένες ημερομηνίες: Τετάρτη 1η Ιουνίου, Παρασκευή 3η Ιουνίου, Δευτέρα 6η Ιουνίου, Τρίτη 7η Ιουνίου, Τετάρτη 8η Ιουνίου, Παρασκευή 10η Ιουνίου, Δευτέρα 13η Ιουνίου, Τρίτη 14η Ιουνίου, Τετάρτη 15η Ιουνίου, Πέμπτη 23η Ιουνίου, Τετάρτη 29η Ιουνίου & Πέμπτη 30η Ιουνίου.


Facebook link της έκθεσης
Link

Δημοσίευση: 28/5/2016

Ο SPAP Photography μεταφέρει εντυπώσεις από την Art Athina 2016


nw08042016

Ο SPAP Photography ενθουσιάστηκε από την παρουσία τόσον πολλών δημιουργικών ανθρώπων της τέχνης και των φιλόξενων γκαλερί και αιθουσών τέχνης, αναγνωρισμένων και ανερχόμενων νέων καλλιτεχνών γεμάτων ταλέντο στη σπουδαιότερη καλλιτεχνική συγκέντρωση της χώρας για μια ακόμη χρονιά.


Facebook link :
Link :

Δημοσίευση: 25/5/2016

Έκθεση φωτογραφίας SPAP Photography στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπενετάτου του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού - η οποία ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία.
Ανοιχτή μέχρι την Παρασκευή 27 Μαίου 2016!


nw08042016

Ο SPAP Photography εκθέτει επιλεγμένες φωτογραφίες του με θέμα “A Woman to Love ΙΙ” στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπενετάτου του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού και τα εγκαίνια άνοιξαν με μεγάλη επιτυχία και με μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ομιλία του συγγραφέα Ευγένιου Πιέρρη με την σύμπραξη της Αθηνάς Γκιόκα – μην το χάσετε!


Facebook link της έκθεσης
Link

Δημοσίευση: 8/4/2016

«A woman to love II» - SPAP Photography στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπενετάτου του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού.
Εγκαίνια έκθεσης: Τρίτη 24 Μαίου 2016, στις 19:30


nw08042016

Ο SPAP Photography παρουσιάζει, με το δικό του μάτι, πόζες γυναικείου πορτραίτου και γυμνού που απεικονίζουν την πλαστικότητα και αρμονία του γυναικείου σώματος και την καλλιτεχνική ευαισθησία του δημιουργού τους. Η έκθεση θα πραγματοποιηθέι στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπενετάτου του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, (οδός Δρόση 2 και Δροσίνη, Πλατεία Σολωμού, Ψυχικό -Τηλέφωνο κέντρου - έκθεσης: 210 6745135).

Μεταξύ των έργων θα εκτεθούν το διεθνώς βραβευμένο - HM FIAP Awarded Author (Honourable Mention from Federation Internationale De L'Art Photographique – Διεθνής Ένωση Καλλιτεχνικής Φωτογραφίας) - πορτραίτο: “Maria Woman” -Stylist, Make Up Artist: Ζωή Ευθυμοπούλου & Model: Μαρία Μελεούνη και το παραπάνω γυμνό: “Based Woman” -Selected Author- τα οποία διακρίθηκαν στον διεθνή διαγωνισμό 10th International Salon-circuit of Art Photography "With Love to Women" - 2015.

Πριν από τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί, με την ευγενική σύμπραξη της γνωστής ηθοποιού Ιζαμπέλλας Κογεβίνα, ομιλία του συγγραφέα Ευγένιου Πιέρρη με τίτλο: «Το γυμνό στην Τέχνη δια μέσου των Αιώνων». Η έκθεση φωτογραφίας ξεκινά στις 23 Μαίου 2016 και θα διαρκέσει μέχρι και τις 27 Μαίου 2016!

Καλλιτεχνική Επιμέλεια Έκθεσης: Τούλα Μπράτη- Κόκκαλη


Facebook link της έκθεσης

Δημοσίευση: 23/03/2016

Διεθνής διάκριση του SPAP Photography ως Awarded Author HM FIAP στo "With Love to Women" και δημοσίευση στην συλλεκτική Έκδοση "With Love to Women" – 2015 Edition – International circuit of Art Photography


nw23032016

Ο SPAP Photography διακρίθηκε σε διεθνή διάσημο διαγωνισμό για 3η συνεχόμενη χρονιά στο 10ο International Salon-circuit of Art Photography "With Love to Women" – 2015 σε 2 κατηγορίες: α.Πορτραίτου & β. Γυμνό. Μεταξύ 916 ακόμα φωτογράφων από 48 χώρες ο SPAP Photography διακρίθηκε ως Awarded Author HM FIAP (Έπαινος Honorary Mention from Federation Internationale De L'Art Photographique) στην κατηγορία πορτραίτου με θέμα «Maria woman». Credits: Make Up Artist: Ζωή Ευθυμοπούλου (Zoi Mοrena), Model: Μαρία Μελεούνη (Maria Mel), και Selected Author στην κατήγορία γυμνού με θέμα «Based Woman». Η ειδική έκδοση του διαγωνισμού διατίθεται σε 3,000 συλλεκτικά αντίτυπα τα οποία διανέμονται σε όλες τις χώρες, διπλωματικές αποστολές, υπουργεία, επιχειρηματικούς κύκλους και τους διεθνής οργανισμούς φωτογραφίας.


Facebook Link
Ιστοσελίδα Διαγωνισμού:

Δημοσίευση: 30/1/2016

Έκθεση φωτογραφίας του Peter Lindbergh στη γκαλερί Gagosian


nw01062015

Η έκθεση περιλαμβάνει εμβληματικές φωτογραφίες από τα τελευταία 30 χρόνια και αποδεικνύει πόσο επηρέασε ο Lindbergh τη φωτογραφία μόδας αλλά και την ίδια την έννοια του γυναικείου πορτρέτου γενικότερα.


Link έκθεσης

Δημοσίευση: 20/11/2015

Έκθεση Van Gogh Alive – The Experience στην Βαρσοβία - Πολωνία


nw01062015

Ο SPAP Photography προτείνει για όσους βρεθούν στην Βαρσοβία την έκθεση Van Gogh Alive – The Experience, μια πρωτότυπη διαδραστική έκθεση με τα έργα ενός από τους σπουδαιότερους ζωγράφους όλων των εποχών.


Ιστοσελίδα

Δημοσίευση: 11/9/2015

Έκθεση φωτογραφίας FACES NOW, European Portrait Photography since 1990 – BOZAR, στη Θεσσαλονίκη


nw01062015

H διεθνής έκθεση φωτογραφίας FACES NOW για το πορτρέτο στην ευρωπαϊκή φωτογραφία μετά το 1990 από το BOZAR, θα παρουσιαστεί στο Μουσείο Φωτογραφίας της Θεσσαλονίκης


Ιστοσελίδα

Δημοσίευση: 17/7/2015

Έκθεση με πρωτότυπες φωτογραφίες του Henri Cartier-Bresson στην Μυτηλήνη


nw01062015

Η έκθεση που διοργανώνει η Φωτογραφική Εταιρία Μυτιλήνης περιλαμβάνει πρωτότυπες φωτογραφίες του Henri Cartier-Bresson, ενός από τους σπυδαιότερους φωτογράφους και συνιδρυτή του πρακτορίου Magnum.

Facebook Link
Link έκθεσης

Δημοσίευση: 01/06/2015

Διεθνής διάκριση του SPAP Photography ως Awarded Author HM FIAP στo "With Love to Women" – 2015 – 10th International Salon-circuit of Art Photography


nw01062015

Ο SPAP Photography διακρίθηκε σε διεθνή διάσημο διαγωνισμό για 3η συνεχόμενη χρονιά στο 10ο International Salon-circuit of Art Photography "With Love to Women" – 2015 σε 2 κατηγορίες: α. Πορτραίτου & β. Γυμνό. Μεταξύ 916 ακόμα φωτογράφων από 48 χώρες ο SPAP Photography διακρίθηκε ως Awarded Author HM FIAP (Έπαινος Honorary Mention from Federation Internationale De L'Art Photographique) στην κατηγορία πορτραίτου με θέμα «Maria woman». Credits: Make Up Artist: Ζωή Ευθυμοπούλου (Zoi Mοrena), Model: Μαρία Μελεούνη (Maria Mel), και Selected Author στην κατήγορία γυμνού με θέμα «Based Woman».

Facebook Link
Ιστοσελίδα Διαγωνισμού

Δημοσίευση: 21/5/2015

Ο SPAP Photography μεταφέρει εντυπώσεις από το Athens Digital Arts Festival


nw21052015

Ο SPAP Photography πολύ εμπνευσμένος από τo Athens Digital Arts Festival. To Φεστιβάλ ενώνει την σύγχρνη τεχνολογία με τους μοντέρνους καλλιτέχνες οι οποίοι αξιοποιούν τις ηλεκτρονικές συσκευές σαν οχήματα καλλιτεχνικής έκφρασης μέσα από τα έργα τους. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές.

Facebook Link
Ιστοσελίδα

Δημοσίευση: 20/3/2014

Έκθεση φωτογραφίας FACES NOW, European Portrait Photography since 1990 – στο Κέντρο Τεχνών των Βρυξελών BOZAR


nw10032015

Ο SPAP Photography Ο SPAP Photography προτείνει για όσους βρεθούν στις Βρυξέλες τηv έκθεση FACES NOW, European Portrait Photography since 1990 στο BOZAR, Center for Fine Arts Brussels.

Ιστοσελίδα έκθεσης

Δημοσίευση: 15/01/2015

Διεθνής διάκριση του SPAP Photography ως Selected Author και δημοσίευση στην συλλεκτική Έκδοση "With Love to Women" – 2014 Edition – International circuit of Art Photography


Ο SPAP Photography διακρίθηκε σε διεθνή διάσημο διαγωνισμό στην κατηγορία Πορτραίτου με θέμα «Antigoni Woman”. Διακρίθηκε ως Selected Author στο 8ο International Salon-circuit of Art Photography "With Love to Women" – 2014: Credits: Model: Αντιγόνη Φιλιππίδου, Make Up Artist & Stylist: Πέλλα Ταμπάκου. Η ειδική έκδοση του διαγωνισμού διατίθεται σε 3,000 συλλεκτικά αντίτυπα τα οποία διανέμονται σε όλες τις χώρες, διπλωματικές αποστολές, υπουργεία, επιχειρηματικούς κύκλους και τους διεθνής οργανισμούς φωτογραφίας.

Facebook Link
Ιστοσελίδα Διαγωνισμού

Δημοσίευση: 04/12/2014

Ο SPAP Photography μεταφέρει εντυπώσεις από την έκθεση του Πλάτων Ριβέλλης


Ο SPAP Photography μεταφέρει τις καλύτερες εντυπώσης από την έκθεση του δασκάλου της φωτογραίας Πλάτωνα Ριβέλλη στο μπαράκι του Sam.

Link έκθεσης

Δημοσίευση: 30/10/2014

Συνέντευξη του SPAP Photography στο Independent.gr


Ο SPAP Photography μιλά για την φωτογραφία και απαντά στις ερωτήσεις: Γιατί αυτή τη μορφή τέχνης; & Γιατί τέχνη ειδικά την εποχή της κρίσης;

Link συνέντευξης

Δημοσίευση: 25/09/2014

Διεθνής διάκριση του SPAP Photography ως Selected Author στo "With Love to Women" – 2014 – International Salon-circuit of Art Photography


Ο SPAP Photography διακρίθηκε σε διεθνή διάσημο διαγωνισμό για δευτερη συνεχόμενη χρονιά στην κατηγορία Πορτραίτου με θέμα «Antigoni Woman» συμμετέχοντας μαζί με 704 ακόμα φωτογραφους από 54 χώρες διακρίθηκε ως Selected Author στην κατηγορία «Πορτραίτο» με το συνημμένο πορτραίτο-θέμα «Antigoni woman» στο 9ο International Salon-circuit of Art Photography "With Love to Women" – 2014: Credits: Stylist, Make Up Artist Πέλλα Ταμπάκου. Model: Αντιγόνη Φιλιππίδου.

Facebook Link
Ιστοσελίδα Διαγωνισμού

Δημοσίευση: 26/08/2014

Ο SPAP Photography προτείνει για όσους βρεθούν στην Κούβα να δουν Σαλβαδόρ Νταλί


Ο SPAP Photography προτείνει σε όσους βρεθούν στην Κούβα να επισκευτούν την έκθεση με τα έργα του Σαλβαδόρ Νταλί και τίτλο «Μνήμες Σουρεαλλισμού» που πραγματοπηείται στο μουσείο Σύγχρονης τέχνης της Αβάνας.

Facebook Link
Ιστοσελίδα Έκθεσης

Δημοσίευση: 21/8/2014

Ο SPAP Photography μεταφέρει εντυπώσεις από την Αγία Σοφιά


Ο SPAP Photography επισκέφθηκε ένα από τα πιο σημαντικά μνημεία της τέχνης όλων των εποχών στην Κωνσταντινούπολη. Η Αγία Σοφιά η οποία είναι η πιο σημαντική εκκλησία του Χριστιανισμού ήταν πραγματικά μεγαλόπρεπη και εντυπωσιακή προκαλώντας τα ίδια ακριβώς δυνατά συναισθήματα με τον Παρθενώνα στην Ακρόπολη.

Ιστοσελίδα

Δημοσίευση: 19/05/2014

Ο SPAP Photography μεταφέρει εντυπώσεις από την Art Athina 2014


Ο SPAP Photography ενθουσιάστηκε από την παρουσία τόσον πολλών δημιουργικών ανθρώπων της τέχνης, αναγνωρισμένων και ανερχόμενων νέων γεμάτων ταλέντο στη σπουδαιότερη καλλιτεχνική συγκέντρωση της χώρας.

Facebook Link
Ιστοσελίδα Έκθεσης

Δημοσίευση: 27/04/2014

Ο SPAP Photography μεταφέρει εντυπώσεις από την Έκθεση του σπουδαίου Willy Ronis στο Athens House of Photography


Ο SPAP Photography εντυπωσιάστηκε πραγματικά από την έκθεση που πραγματοποιήθηκε στο Athens House of Photography με τα πρωτότυπα επιλεγμένα έργα ενός από τους σημαντικότερους Γάλλους φωτογράφους στην ιστορία του αιώνα μας.

Facebook Link
Ιστοσελίδα Έκθεσης

Δημοσίευση: 27/03/2014

Ο SPAP Photography μεταφέρει εντυπώσεις από τo Private View του Greek Sale από τον οίκο Bonhams στο The Ιmage Gallery στην Αμαλίας


Ο SPAP Photography πραγματικά ενθουσιασμένος από τo Private View του Greek Sale από τον οίκο Bonhams στο The Ιmage Gallery στην Αμαλίας όπου παρουσιάστηκαν μερικά από τα σημαντικότερα έργα των Μεγαλύτερων Ελλήνων Ζωγράφων και άλλων Καλλιτεχνών με διεθνή φήμη όπως ο Εγγονόπουλος, Φασσιανός, Τσαρούχης, Χατζηκυριάκος-Γκίκας και άλλοι.

Ιστοσελίδα Έκθεσης

Δημοσίευση: 1/12/2013

Ο SPAP Photography μεταφέρει εντυπώσεις από την Έκθεση του σπουδαίου Young Kertesz & Young Hungarians στο Long Room


Ο SPAP Photography εντυπωσιάστηκε πραγματικά από την έκθεση με τα πρώτα έργα του Andre Kertesz ενός από τους σημαντικότερους φωτογράφους στην ιστορία της τέχνης που πραγματοποιείται στο Long Room, μεταξύ των έργων περιλαμβάνονται επιλεγμένα έργα από την νέα γενιά των Ούγγρων φωτογράφων.

Facebook Link
Ιστοσελίδα Έκθεσης

Δημοσίευση: 31/10/2013

Διεθνής διάκριση του SPAP Photography ως Selected Author και δημοσίευση στην συλλεκτική Έκδοση "With Love to Women" – 2013 Edition – International circuit of Art Photography


NW131103

Ο SPAP Photography διακρίθηκε σε διεθνή διάσημο διαγωνισμό στην κατηγορία Πορτραίτου με θέμα «Pella Woman”. Διακρίθηκε ως Selected Author στο 8ο International Salon-circuit of Art Photography "With Love to Women" – 2013: Credits: Stylist, Make Up Artist & Model: Πέλλα Ταμπάκου. Η ειδική έκδοση του διαγωνισμού διατίθεται σε 3,000 συλλεκτικά αντίτυπα τα οποία διανέμονται σε όλες τις χώρες, διπλωματικές αποστολές, υπουργεία, επιχειρηματικούς κύκλους και τους διεθνής οργανισμούς φωτογραφίας.

Link Διαγωνισμού
Facebook link

Δημοσίευση: 16/9/2013

Έκθεση φωτογραφίας SPAP Photography στο γνωστό Zazzium Art Bar - η οποία ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία. Ανοιχτή μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου 2013!


Ο SPAP Photography εκθέτει επιλεγμένες φωτογραφίες του με θέμα “A Woman to Love” στο γνωστό Zazzium art Bar – μην το χάσετε !

Zazzium Link
Facebook link της έκθεσης

Δημοσίευση: 4/9/2013

Ο SPAP Photography σε έκθεση φωτογραφίας στο Zazzium Art Bar
Εγκαίνια έκθεσης: Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2013, στις 21:00


Ο SPAP Photography θα εκθέσει φωτογραφίες του στο κλασικό Zazzium Art Bar (Διδότου 33 & Ιπποκράτους, Κολωνάκι) στην έκθεση φωτογραφίας η οποία ξεκινά στις 15 Σεπτεμβρίου 2013 και θα διαρκέσει μέχρι και τις 29 Σεπτεμβρίου 2013!
Μεταξύ των έργων της έκθεσης είναι και το πορτραίτο το οποίο διακρίθηκε (Selected Author) στον διεθνή διαγωνισμό 8th International Salon-circuit of Art Photography "With Love to Women" – 2013.
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Τούλα Μπράτη- Κόκκαλη

Zazzium Link
Facebook link της έκθεσης

Δημοσίευση: 18/7/2013

Έκθεση φωτογραφίας SPAP Photography στο γνωστό ΓΚΡΙ ΚΑΦΕ
- η οποία ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία. Ανοιχτή μέχρι τις 26 Ιουλίου 2013!


nw060713 nw230113Map

Ο SPAP Photography εκθέτει επιλεγμένες φωτογραφίες του στο γνωστό ΓΚΡΙ ΚΑΦΕ των Εξαρχείων – μην το χάσετε !

Facebook link
Facebook link της έκθεσης

Δημοσίευση: 6/7/2013

Ο SPAP Photography σε έκθεση φωτογραφίας στο ΓΚΡΙ art Cafe
Εγκαίνια έκθεσης: Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013, στις 21:30


nw060713 nw230113Map

Ο SPAP Photography θα εκθέσει κάποιες επιλεγμένες φωτογραφίες του στο γνωστό ΓΚΡΙ art Cafe (Θεμιστοκλεόυς 80 – Μπλε Πολυκατοικία – Πλατεία Εξαρχείων) στην έκθεση φωτογραφίας η οποία ξεκινά στις 16 Ιουλίου 2013 και θα διαρκέσει μέχρι τις 26 Ιουλίου 2013!

Facebook link
Facebook link της έκθεσης

Δημοσίευση: 2/7/2012

Κυκλοφόρησε το 11ο τεύχος της ανανεωμένης έκδοσης του περιοδικού "ΦΩΤΟγράφος"


nw225 nw230113Map

ΦΩΤΟγράφος 225

"ΦΩΤΟγράφος" website
Facebook "ΦΩΤΟγράφος" page
Facebook "ΦΩΤΟγράφος" groups page

Δημοσίευση: 6/6/2013

Κωνσταντίνος Μάνος A Greek portfolio 50 χρόνια μετά – Μουσείο Μπενάκη!


nw060613 nw230113Map nw1707

Ιστοσελίδα Έκθεσης

Δημοσίευση: 7/5/2013

Κυκλοφόρησε το 10ο τεύχος της ανανεωμένης έκδοσης του περιοδικού "ΦΩΤΟγράφος"


nw224 nw230113Map

ΦΩΤΟγράφος 224

"ΦΩΤΟγράφος" website
Facebook "ΦΩΤΟγράφος" page
Facebook "ΦΩΤΟγράφος" groups page

Δημοσίευση: 4/4/2013

Robert Wilson Video Portraits ήρθε στην Ελλάδα - Onasis Cultural Centre!


nw212 nw230113Map

Ιστοσελίδα Έκθεσης:

Δημοσίευση: 8/3/2013

Κυκλοφόρησε το 9ο τεύχος της ανανεωμένης έκδοσης του περιοδικού "ΦΩΤΟγράφος"


nw21 nw230113Map nw080213

ΦΩΤΟγράφος 223

"ΦΩΤΟγράφος" website
Facebook "ΦΩΤΟγράφος" page
Facebook "ΦΩΤΟγράφος" groups page

Δημοσίευση: 5/2/2013

Ο SPAP Photography σε έκθεση φωτογραφίας στο γνωστό Gallery Bar Zazzium - η οποία ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία. Ανοιχτή μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου 2013!


nw0802 nw230113Map nw0802

Ο SPAP Photography εκθέτει μερικές από τις φωτογραφίες του στο γνωστό Gallery-bar των Αθηνών Zazzium μαζί με την Ματίνα Λαδά και την Βούλα Τσακογιάννη – μην το χάσετε !

Zazzium link
Facebook link

Δημοσίευση: 29/1/2013

Ο SPAP Photography σε έκθεση φωτογραφίας

στο Zazzium Bar Gallery – με έναρξη τις 4 Φεβρουαρίου 2013


nw212 nw230113Map nw300113

Ο SPAP Photography θα εκθέσει κάποιες επιλεγμένες φωτογραφίες του στο γνωστό Zazzium Bar Gallery (Διδότου 33- Κολωνάκι) μαζί με την Ματίνα Λαδά και την Βούλα Τσακογιάννη στην έκθεση φωτογραφίας η οποία ξεκινά στις 4 Φεβρουαρίου 2013 μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου 2013!

Zazzium link
Facebook link

Δημοσίευση: 8/1/2013

"Έκθεση του Herbert List με τίτλο Hellas"


nw212 nw230113Map

Ο Herbert List (1903-1975) φωτογράφισε για πολλά περιοδικά όπως τα Vogue, Harper’s Bazaar και Life και είχε μόνιμη συνεργασία με το φωτογραφικό πρακτορείο Magnum Photos. Οι φωτογραφίες του από την Ελλάδα χρονολογούνται από το 1937 μέχρι το 1939.

Ιστοσελίδα Έκθεσης:

Δημοσίευση: 3/1/2013

Κυκλοφόρησε το 8ο τεύχος της ανανεωμένης έκδοσης του περιοδικού "ΦΩΤΟγράφος"


nw21 nw230113Map

ΦΩΤΟγράφος 222

"ΦΩΤΟγράφος" website
Facebook "ΦΩΤΟγράφος" page
Facebook "ΦΩΤΟγράφος" groups page

Δημοσίευση: 21/11/2012

Ο SPAP Photography προτείνει σε όσους βρεθούν στο Παρίσι το επόμενο διάστημα να επισκευθούν την έκθεση του μεγάλου Σαλβατόρ Νταλί!


nw21 nw21

Ιστοσελίδα Έκθεσης

Δημοσίευση: 10/11/2012

Εκθεση φωτογραφίας της Nelly’s στη γκαλερί ΑΔ


nw10-l

H γκαλερί ΑΔ παρουσιάζει την ατομική έκθεση-αφιέρωμα στη Nelly’s (κατά κόσμον Έλλη Σουγιουλτζόγλου-Σεραϊδάρη, 1899 Αϊδίνι, Μικρά Ασία – 1998 Αθήνα) με τίτλο Un nouveau regard (Μία νέα ματιά)

Ιστοσελίδα Έκθεσης

Δημοσίευση: 5/11/2012

Κυκλοφόρησε το 7ο τεύχος της ανανεωμένης έκδοσης
του περιοδικού "ΦΩΤΟγράφος"


ftg7

ΦΩΤΟγράφος 221

"ΦΩΤΟγράφος" website
Facebook "ΦΩΤΟγράφος" page
Facebook "ΦΩΤΟγράφος" groups page

Δημοσίευση: 3/11/2012

Ο SPAP Photography μεταφέρει εντυπώσεις από την Έκθεση Athens Photo Festival ‘12 Τεχνόπολη


Ο SPAP Photography εντυπωσιάστηκε πραγματικά από την έκθεση με σημαντικούς φωτογράφους μεταξύ των οποίων ο σπουδαίος Σουηδός Άντερς Πέτερσεν με τα πραγματικά ξεχωριστά του πορτραίτα.

Ιστοσελίδα Έκθεσης

Δημοσίευση: 16/10/2012

Ο Χέλμουτ Νιούτον έρχεται στην Ελλάδα στην Στέγη των Γραμμάτων και Τεχνών!


Ιστοσελίδα Έκθεσης

Δημοσίευση: 6/9/2012

Κυκλοφόρησε το 6ο τεύχος της ανανεωμένης έκδοσης
του περιοδικού "ΦΩΤΟγράφος"


p2

ΦΩΤΟγράφος 220

"ΦΩΤΟγράφος" website
Facebook "ΦΩΤΟγράφος" page
Facebook "ΦΩΤΟγράφος" groups page

Δημοσίευση: 20/8/2012

Ο SPAP Photography μεταφέρει εντυπώσεις από την Έκθεση του Τσόκλη με θέμα «Ο τελευταίος λεπρός» στην Σπιναλόγκα


Ο SPAP Photography εντυπωσιάστηκε πραγματικά από την έκθεση του σπουδαίου δημιουργού Κώστα Τσόκλη στην κατανυκτική ατμόσφαιρα που συναντά ο επισκέπτης στο ιστορικό νησί της Σπιναλόγκας υπό τις μουσικές του Νίκου Ξυδάκη, μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου 2012. Σχετικό φωτογραφικό υλικό θα δημοσιευτεί σχετικά.

Έκθεση page
Facebook Τσόκλης page

Δημοσίευση: 3/7/2012

Κυκλοφόρησε το 5ο τεύχος της ανανεωμένης έκδοσης του περιοδικού "ΦΩΤΟγράφος"


ΦΩΤΟγράφος 219

"ΦΩΤΟγράφος" website
Facebook "ΦΩΤΟγράφος" page
Facebook "ΦΩΤΟγράφος" groups page

Δημοσίευση: 25/5/2012

Ο SPAP Photography συμμετέχει στην Ομαδική έκθεση φωτογραφίας στο Πνευματικό Κέντρο Βριλησσίων

μέχρι τις 27 Μαίου 2012


O SPAP Photography συμμετέχει σε ομαδική έκθεση φωτογραφίας στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Βριλισσίων (Κισσάβου 11) - στην ομαδική έκθεση φωτογραφίας ως τις 27 Μαίου 2012 - ώρες 6.30μμ-9.30μμ!

Facebook page

Δημοσίευση: 2/5/20122

Κυκλοφόρησε το 4ο τεύχος της ανανεωμένης έκδοσης
του περιοδικού "ΦΩΤΟγράφος"


ΦΩΤΟγράφος 218

"ΦΩΤΟγράφος" website
Facebook "ΦΩΤΟγράφος" page
Facebook "ΦΩΤΟγράφος" groups page

Δημοσίευση: 16/4/2012

Ο SPAP Photography προτείνει σε όσους βρεθούν στο Παρίσι το επόμενo διάστημα να επισκευτούν την έκθεση του μεγάλου Helmut Newton!


Ιστοσελίδα Έκθεσης

Δημοσίευση: 2/3/2012

Κυκλοφόρησε το 3ο τεύχος της ανανεωμένης έκδοσης
του περιοδικού "ΦΩΤΟγράφος"


ΦΩΤΟγράφος 217

"ΦΩΤΟγράφος" website
Facebook "ΦΩΤΟγράφος" page
Facebook "ΦΩΤΟγράφος" groups page

Δημοσίευση: 14/2/2012

Ο SPAP Photography μεταφέρει εντυπώσεις
από την Έκθεση φωτογραφίας του Mapplethorpe
στο Σπίτι των Γραμμάτων και Τεχνών


Ο SPAP Photography εντυπωσιάστηκε πραγματικά από την έκθεση του διάσημου φωτογράφου Mapplethorpe, τον οποίο είχαν την τύχη να δουν αρκετοί επισκέπτες στην Στέγη των γραμμάτων και Τεχνών του Ωνασείου Ιδρύματος. Πέραν των εκθεμάτων εκ των οποίων πολλά μπορεί κανείς να δει διαδικτυακά, ο επισκέπτης είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει σε ξεχωριστή αίθουσα τα σημαντικότερα ντοκιμαντέρ για το έργο και την ζωή του σημαντικού αυτού φωτογράφου. Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο ήταν ο τρόπος που δούλευε με τα μοντέλα του αναπτύσσοντας μια μακροχρόνια δεμένη σχέση εμπιστοσύνης και δημιουργίας, η οποία οδηγούσε σταδιακά σε εκπληκτικές φωτογραφίες!

Έκθεση page

Δημοσίευση: 10/1/2012

Κυκλοφόρησε το 2ο τεύχος της ανανεωμένης έκδοσης
του περιοδικού "ΦΩΤΟγράφος"


ΦΩΤΟγράφος 216

"ΦΩΤΟγράφος" website
Facebook "ΦΩΤΟγράφος" page
Facebook "ΦΩΤΟγράφος" groups page

Δημοσίευση: 14/12/2011

Ο SPAP Photography συμμετείχε στην Ομαδική έκθεση φωτογραφίας στο BarTesera - η οποία ολοκληρώθηκε με μεγάληγ επιτυχία .


Ο SPAP Photography εξέθεσε μερικές από τις φωτογραφίες του στο γνωστό Gallery-cafebar των Αθηνών BarTesera.gr  στην Ομαδική έκθεση φωτογραφίας
την οποία παρακολούθησαν πάνω από μερικές εκατοντάδες επισκέπτες για κάθε ημέρα λειτουργίας της !

Δημοσίευση: 23/11/2011

Ο SPAP Photography συμμετέχει στην Ομαδική έκθεση φωτογραφίας στο BarTesera – με έναρξη τις
30 Νοεμβρίου 2011


Ο SPAP Photography θα εκθέσει κάποιες επιλεγμένες φωτογραφίες του στο γνωστό Gallery-cafebar των Αθηνών BarTesera.gr (Κολοκοτρώνη 25 - κέντρο) στην Ομαδική έκθεση φωτογραφίας η οποία ξεκινά στις 30 Νοεμβρίου μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου 2011!

BarTesera link

Facebook link


Δημοσίευση: 12/11/2011

Διάκριση του SPAP Photography στο
κορυφαίο περιοδικό "ΦΩΤΟγράφος"
Η σιλουέτα του SPAP Photography  διακρίθηκε στο κορυφαίο περιοδικό για την φωτογραφία "ΦΩΤΟγράφος" το οποίο ανήκει στο Γκρουπ της «Καθημερινής» - ΣΚΑΙ TV. Η φωτογραφία με τίτλο "Γυναίκα σε ισορροπία» διαγωνίστηκε με τις φωτογραφίες 200 φωτογράφων και ήταν μεταξύ των 4 φωτογραφιών που είχαν ολοσέλιδη καταχώρηση στον «ΦΩΤΟγράφο».

"ΦΩΤΟγράφος" website
TV spot
Facebook "ΦΩΤΟγράφος" page
Facebook "ΦΩΤΟγράφος" groups page


Posted: 01/11/2011

Κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία
ένα εξαιρετικό εκπαιδευτικό βιβλίο για την φωτογραφία


bridge

Κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία (Public, Παπασωτηρίου κα) ένα εξαιρετικό εκπαιδευτικό βιβλίο για την φωτογραφία από την καταξιωμένη φωτογράφο Τούλα Μπρατή-Κόκκαλη: «Μαθήματα για φωτογράφους και εικονολήπτες»

Σας ευχαριστώ που επισκέπτεστε τον κόσμο μου!

Ολα τα κείμενα και οι εικόνες © SPAPPhotography